" "

HTML

Multiskódex

Behívsz a telkóra négykor? Figyelj, még van itt pár ticketem egy kundétól, de utána megyek én is. Action logot addig töltsd már, légy szíves. P2P-ről jön valaki?

Friss topikok

  • Spiritmonger: ha van egy issue, akkor össze lehet hívni egy mítinget, újabb 2 órányi léhűtés a haverokkal munka ... (2011.12.12. 20:11) Issue
  • Spiritmonger: nagyon igaz, a legtöbb irodai munkához egy közepes képességű 16 éves gimnazista is elég lenne, sőt... (2011.12.12. 20:10) Diploma
  • Spiritmonger: ezekben a multikban az a legjobb, hogy aki egyszer bekerül a világukba, nyugdíjig kihúzhatja anélk... (2011.12.12. 20:08) Multi
  • Spiritmonger: hiánypótló a blog, gratula érte! (2011.12.12. 19:59) Konfirmálni

Archívum

Temp

2011.01.20. 07:00 Multisnő

Temporary staff, azaz időszakos szerződéssel rendelkező, kölcsönzött munkaerő.

Multiknál a gyakornokok mellett a leginkább lenézettebb réteg, őket főként munkaerő-közvetítő cégeken keresztül veszi fel a vállalat, ám jó teljesítmény esetén (persze hónapok-évek után) akár saját állományba is helyezhet.

A tempek rendszerint vagy frissen végzett diplomások, vagy kevésbé képzett - tehát diplomával nem rendelkező - relatív pályakezdők.

Mivel munkaszerződésük határozott időre szól, a szerződés lejártakor külön felmondás nélkül megszabadulhat tőlük a cég: és persze a temp is úgy dönthet, hogy nem jön többet.

Szólj hozzá!

Címkék: t zsargon általános fogalmak multis szleng támogató személyzet

" "

A bejegyzés trackback címe:

https://multiskodex.blog.hu/api/trackback/id/tr722570178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása