" "

HTML

" "

Multiskódex

Behívsz a telkóra négykor? Figyelj, még van itt pár ticketem egy kundétól, de utána megyek én is. Action logot addig töltsd már, légy szíves. P2P-ről jön valaki?

Friss topikok

  • Spiritmonger: ha van egy issue, akkor össze lehet hívni egy mítinget, újabb 2 órányi léhűtés a haverokkal munka ... (2011.12.12. 20:11) Issue
  • Spiritmonger: nagyon igaz, a legtöbb irodai munkához egy közepes képességű 16 éves gimnazista is elég lenne, sőt... (2011.12.12. 20:10) Diploma
  • Spiritmonger: ezekben a multikban az a legjobb, hogy aki egyszer bekerül a világukba, nyugdíjig kihúzhatja anélk... (2011.12.12. 20:08) Multi
  • Spiritmonger: hiánypótló a blog, gratula érte! (2011.12.12. 19:59) Konfirmálni

Archívum

Irodaház

2011.01.11. 07:00 Multisnő

A budapesti multikat irodaházakban fogjuk megtalálni, az esetek meggyőző többségében több másik BSC-vel közösen bérelt acél- és üvegpalotákban.

Egy irodaház kiválasztásakor döntő kritérium a "jó közlekedés". Ezalatt persze nem feltétlenül a 7-es buszt vagy a 4-6-os villamost értjük (pedig az is jó lenne), hanem a metrót, azon belül is leginkább a 3-as (kék) vonalat. Valamiért ezek a multik  nagyon vonzódnak a kék metróhoz és annak vonzáskörzetéhez: 

  • Gyöngyösi utca: Duna Plaza (Genpact)
  • Árpád híd: Westpoint (Exxon, Nalco, GE), Duna Tower (IBM, InBev)
  • Dózsa György út: Spirál (vigyázat, magyar név! - Celanese)
  • Lehel tér: Westend Business Center (Diageo)
  • Nyugati tér: Eiffel Irodaház (Sony, Cetelem, Givaudan)
  • Kálvin tér: City Gate (IBM, Nokia)

Persze ez nem kizárólagos, pl. Cemex (Buda, Kapás utca), Vodafone VOCH (Aréna Corner, Stadionok), BP (Soroksári út), T-Systems, Tata, Nissan (Infópark) - de azért látjuk, hogy nagyrészben a Belvárostól kijjebb, de metróval gyorsan megközelíthető helyekről beszélünk (attól eltekintve, hogy a megállótól még hány percet kell gyalogolni).

Ellentétben a külföldön talán inkább preferált ipari parkokkal (industrial park), a budapesti multik tehát a város forgalmas részein helyezkednek el, kiépéített infrastruktúrához, meglévő szolgáltatásokhoz (bolt, posta, fodrászat, szórakozóhelyek, éttermek) közel - kevésbé igényelnek pluszberuházást.

Így hát semmi szükségünk autóra, korai és ritkán járó különjáratokra (Budaörs, BAT) - elég egy BKV-bérlet, és gyorsan beérünk. Nem vagyunk ráutalva a városszéli, szigorúan őrzött ipartelep saját kantinjára, szabadon kimehetünk ebédidőben és számtalan étterem, menza közül választhatunk.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest i iroda általános fogalmak

" "

A bejegyzés trackback címe:

https://multiskodex.blog.hu/api/trackback/id/tr282569623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása